O nama. Naša Vizija. Naša Misija.

Tvrtka Logaritam skladišna logistika d.o.o. dio je grupe logističkih kompanija od kojih je prva osnovana još 2008. godine, a počela je s radom 2009. godine. Sam naziv tvrtke je složenica od „RITMA i LOGISTIKE“. To je ono što tvrtka ima u svojoj viziji i fokusu – LOGISTIKU kao podršku klijentovom poslovanju i RITAM naravno, slijedeći ritam i zahtjeve svojih klijenata. Primarni cilj je pružiti klijentu kompletan servis od dovoza robe sa mjesta njezinog nastanka ili kupovine, preko carinjenja, do skladištenja, manipulacije, distribucije, te naravno povratne logistike.

Naš visokoobrazovani tim koji se sastoji od specijalista sa dugogođišnjim iskustvom iz područja logistike, informatike, maloprodaje i organizacije poslovnih procesa, svoje znanje iz ukupnog poslovanja poduzeća koristi u izradi najboljeg individualiziranog (custom made) logističkog rješenja za pojedinog klijenta.

Usluga koju naša tvrtka pruža je tzv. 3PL usluga (third party logistics), čija je osnova sveukupna briga o tijeku roba naših klijenata od mjesta njezina nastanka do mjesta krajnje potrošnje na najracionalniji način. Klijentima su na raspolaganju suvremene tehnološke prednosti, te kompletna logistika i transport.

Našim skladišno manipulativnim procesima upravlja WMS (warehouse management sustav) posebno prilagođen pružanju logističke usluge našim klijentima, te je cjelokupno poslovanje od prvog dana naslonjeno na „cloud“ tehnologiju. Time Logaritam postiže u dijelu IT -a fleksibilnost, varijabilni trošak, kvalitetnu podršku, dostupnost novih tehnologija… to je zapravo sve ono što i klijent koji outsource-a svoje skladište dobiva – bržu, kvalitetniju i naravno jeftiniju uslugu.

SKLADIŠNI PROSTORI

Adekvatan i profesionalani skladišni prostori.

TEHNOLOGIJA

Korištenje najmodernijih tehnologija za precizniji i brži rad u skladištu.

POVEZIVANJA SUSTAVA

Mogućnost automatskog povezivanja poslovnih sustava.

PODACI & PODACI

Detaljne i precizne podloge za kvalitetnu analizu isporuka.

WMS SUSTAV

Upravljanje zalihama pomoću suvremenog WMS sustava za upravljanje skladištem.

ZADOVOLJSTVO KORISNIKA

Zadovoljstvo klijenata i krajnjih korisnika nam je od izuzetne važnosti.

Naša Vizija

Prvi izbor u segmentu integralne logistike, te dodana vrijednost za gospodarstvo i društvo u cjelini.

Naša Misija

Kvalitetnim  i pouzdanim rješenjima kontinuirano gradimo i održavamo zadovoljstvo naših klijenata koji nas prepoznaju kao sigurnog i pouzdanog partnera.

NAŠ TIM

Naš visokoobrazovan tim, sastavljen od specijalista s dugogodišnjim iskustvom iz područja logistike, informatike, maloprodaje, organizacije poslovnih procesa, omogućuje Vam dodatnu vrijednost u procesu outsourcing-a ovih usluga, jer će svoje znanje iz ukupnog poslovanja poduzeća iskoristiti u izradi najboljeg logističkog rješenja krojenog isključivo za Vas.

OSNOVNE INFORMACIJE

Naziv tvrtke: Logaritam skladišna logistika d.o.o.
Sjedište: Radnička 218, 10000 Zagreb.
Temeljni kapital: 1.500.000,00 kn uplaćen u cijelosti.

MBS: 2412284
OIB: 71248403302
IBAN: HR7523600001102037748

Osobe ovlaštene za zastupanje:
Daria Števanja – direktor
Marko Halambek – direktor
Vedran Hirtz – predsjednik uprave