NACIONALNA DOSTAVA – Logaritam Express

Razvili smo nacionalnu distribucijsku mrežu kojom osiguravamo maksimalnu pokrivenost teritorija i mogućnost dostave paketnih i paletnih pošiljaka unutar 24 sata.

Nudimo organizaciju prijevoza od malog paketa, sve do prijevoza velikih količina uz individualna logistička rješenja prilagođena zahtjevima i potrebama klijenata. Naglasak usluge je na kvaliteti i brzini dostave, dostupnosti informacija i mogućnost nadzora nad pošiljkama.        

Pouzdan smo partner web trgovina

Logaritam Express dostava vodeći je pružatelj usluge dostave proizvoda na željenu adresu kupca. Prilagođavamo se specifičnim zahtjevima internetske prodaje, te na brz i pouzdan način omogućavamo dostavu robe do krajnjeg kupca. Konstantnim unapređenjem softwareske podrške Logaritam Express dostava u svakom trenutku omogućava Vaš uvid u proces dostave i statuse pošiljaka, te garantira kvalitetu i brzinu procesa. 

Specifične isporuke

Dostava do pojedinih kupaca je specifična i zahtjeva drugačiji pristup jer primatelji (npr. trgovački lanci Drogerie Markt, Metro, Getro, Konzum, Plodine, Pevec, Kerum, Spar) imaju sofisticirane logističke procese, ali ne jednake jedne drugima, tako da njihovi dobavljači tj. naši klijenti, moraju imati svoj sustav (naš sustav) prilagođen svakome od njih. Rok dostave je po principu 24 ili 48 sati od naloga primatelja, a sve je upravljano našim WMS (Warehouse Management System ) sustavom i popraćeno od strane našeg odjela distribucije. Transportne jedinice u pravilu su paletne i paketne, ali moguće je organizirati distribuciju i bilo kakvog drugog transportnog pakiranja.

JER MI PREDSTAVLJAMO VAS

Svjesni smo da Vas kao naručitelja predstavljamo na adresi primatelja Vaših pošiljaka, te da osim same profesionalnosti dostavljača, posvećujemo veliku pozornost i resurse na vlastiti vozni park kojemu je prosječna starost 1,5 godina, te da su naši dostavljači profesionalno opremljeni i uniformirani u skladu našeg vizualnog  identiteta.

Za više informacija o ovoj usluzi molimo kontaktirajte nas putem kontakt obrasca ili na mail: info@lsl.hr